Idag meddelade Berns att de åter öppnar upp sin källare för fest. Om drygt en vecka, lördagen den 30 september, är det nämligen premiär för den nya klubbsatsning Le!. Bakom klubbkonceptet står Fang, Sabri och Oscar Högberg som beskriver Le! som ett ställe där ingen ska kunna stå still och där man som gäst ska få känslan av att alla känner alla.

På två våningar utlovas dj’s, hemliga uppträdanden och spontana galenskaper. Övervåningen har renoverats för stökigt barhäng och klubben i källaren har gjorts om. Le! kommer att hålla öppet 22-04 varje fredag och lördag.

I ett pressmeddelande beskriver arrangörerna vad gästerna kan förvänta sig:
”Vi älskar att festa med både gamla och nya vänner och när man får känslan av att alla känner alla. När det gäller inredningen kommer vi visa upp ett nytänk inom Stockholms klubbscen vilket vi hoppas våra gäster kommer gilla. Hemliga uppträdanden och spontana galenskaper är en krydda vi älskar och såklart kommer använda oss av. Dessutom öppnar vi upp två olika rum som kommer göra att vi får ett brett klientel vilket vi kommer jobba hårt med för att lyckas.”

I Berns källare har tidigare klubbar som Gallery 2.35:1 och Audiio huserat.

Obs! Stöd gärna bloggen via Patreon och/eller följ mig på Instagram och Twitter.