Det är klubben Kontakt, som huserar på Berns, som idag låter meddela att de i början av 2019 flyger in både Stephan Bodzin och Nina Kraviz till Stockholm. Bodzin kommer att uppträda live på en klubbkväll den 23 februari, medan Kraviz gör en dj-spelning den 30 mars.

När jag i oktober skrev om Kontakt (inför premiären med Dj Koze) beskrev arrangörerna Thomas Antonsson och Anders Berg konceptet så här.

– Kontakt är vårt svar på det som vi själva sökt hos klubbar i Sverige och Skandinavien. Vi ville skapa en intim klubb i ett större format med internationella artister som du kanske vanligtvis inte ser på klubbar i Norden och placera dem nära besökarna. Konceptet med Kontakt är att gränserna ska suddas ut så att artist och publik möts på en jämn nivå. Därför kommer vi bygga ett specialbyggt dj bås mitt på golvet i stora salongen på Berns för att verkligen skapa kontakt mellan publik, artist och musik.

Nästa Kontakt-kväll äger rum den 22 december med duon Tale Of Us.

Uppskattar du detta innehåll? Stöd gärna bloggen med en donation via Swish till 0704189437 eller via Patreon. Följ mig även på FacebookInstagram och/eller Twitter.