Den 30 april 2020 är det dags för en ny satsning från arrangörerna bakom klubben Kontakt. Satsningen går under namnet A NIGHT AT THE CIRCUS och kommer, precis som namnet antyder, att gå av stapeln på det anrika nöjesetablissemanget Cirkus på Djurgården.

Huvudperson denna kväll och natt är ingen mindre än DJ Koze från Tyskland, tillsammans med ytterligare namn som presenteras senare.

Så här beskriver arrangörerna den kommande festen på Cirkus:

”Kära ni, en magisk natt är på ingång! För endast en natt tar vi över Cirkus i Stockholm och ställer till med maskeradfest där du spelar den viktigaste rollen av alla. Lämna ALLT vad hämningar och fördomar heter bakom er och förlusta er i cirkusens magiska värld. Vi vill att ni svirar om totalt och kommer till Cirkus och sätter färg på Valborgsnatten som en helt ny varelse. Tillsammans förvandlar vi kvällen till en varieté utan dess like. Anything goes, inga regelverk och ramar gäller. Det är dig vi vill ha! Det är du som betyder mest!”

Biljetterna släpps nu på måndag 23 December kl 10:00.

Festen på Cirkus blir den första av ett antal nya och unika klubbtillställningar som presenteras gänget bakom Kontakt. Kontakt-festerna på Berns kommer dock att fortsätta som vanligt.