I dessa tider är det självklart många som saknar klubbkvällar och nätter fyllda av bas, rök och dans. Vi hoppas på en ljusning snart, men varför inte ta tillfället i akt att lära dig danssstilen shuffle (eller Melbourne shuffle som den också kallas) för att sedan kunna briljera på stans nattklubbar och dansgolv.

Nu på söndag, den 21 mars, drar en corona-anpassad nybörjarkurs igång i centrala Stockholm. Bakom kursen står shuffle-fantasten Camille Sucasas.

– Shuffle-dans är världens roligaste dans och den har förändrat mitt liv. Jag hamnar i totalt flow och glömmer helt av tiden när jag dansar. Shuffle dansas ofta till elektronisk musik och passar till allt från hardstyle till minimalistisk techno, säger hon och fortsätter:

– Med utgångspunkt från några få grundsteg. kan man vara oändligt kreativ och verkligen lägga in sin egen känsla i dansen så den blir ett uttryck för vem du är. Dessutom är det ju superbra träning.

För vem passar din kurs?
– Den passar för alla! Jag vill verkligen hjälpa till att sprida shuffle till så många som möjligt. Jag kommer även lansera digitala kurser framöver då kursen givetvis är väldigt begränsad. Men kurserna passar alla som vill svettas, ha kul och lära sig något nytt. Extra bonus är det givetvis om man även diggar elektronisk musik och EDM-scenen, säger Camille Sucasas som står bakom kursen.

Klicka här för mer information och bokning.