I juli kom beskedet att festivalen Into the Factory, som skulle ha gått av stapeln utanför Nynäshamn i augusti, ställs in på grund av nekade tillstånd. Men den 3-5 november genomförs ändå festivalens planerade konstprojekt Interaction by Burn på Skeppsbron i centrala Stockholm.

Årets tema är Interaction och samtliga konstverk är byggda i stora format för att skapa fysiska möten och upplevelser som besökaren kan ta del av, och själva bli en del av. Årets fyra deltagande konstnärer är Adrian Tomic, Elias Aabjerg och Morgan Phalen.

– Temat Interaction känns oerhört relevant på flera olika sätt. I och med att festivalen stängdes ned så blir utställningen, både som mötesplats och statement där interaktion sker hela tiden, än viktigare. Gemenskap och engagemang är såklart något väldigt bra, säger Kristoffer Tellström på Burn Energy.

Utställningen är gratis och öppen för allmänheten. På lördagen arrangeras dessutom en officiell efterfest på Slakthuset med dj-namn som Martin Buttrich, G-Ha & Olanskii, NEAT, Lana Lain, Nadja Edman med flera.

Obs! Stöd gärna bloggen via Patreon och följ mig på Instagram och Twitter.