Den 10 mars är det premiär för den nya klubbsatsningen Dynamite. Klubben kommer att husera på nyöppnade Slaktkyrkan och utlovar slagkraftiga evenemang med elektronisk musik där ingenting lämnas åt slumpen.

– Besökarna kan förvänta sig det absolut fetaste i allt från artisteri och atmosfär till ljud och upplevelse. Allt måste sitta och alla detaljer, små som stora, kommer att tas på största allvar, berättar André Vesthed som står bakom initiativet tillsammans med Elias Merzoug.

Till premiären flyger man in Monika Kruse från Berlin. Kruse har varit aktiv inom scenen sedan början av 90-talet och står bland annat bakom skivetiketten Terminal M. Nu ser arrangörerna fram emot att låta henne ta plats i dj-båset på Slaktkyrkan.

– Det är en råfet lokal. Nog den bästa i Stockholm just nu. Ljudet är av absolut högsta klass, och lokalen är utformad för att vara ambassadör för just större internationella artistvälkomnanden. Vi är väldigt glada över att ha slutit ett samarbete med partners och ägare som delar samma vision och mål som oss för Stockholms nattliv, säger Elias Merzoug på Dynamite.

Med satsningen vill man också tillföra något nytt till huvudstadens klubbscen.

– Allt vi gör kommer att hålla hög internationell standard. Vi vill förändra synen som världen utifrån har på oss som nöjesstad. Det är där vi vill och ska ligga, säger André Vesthed.

Obs! Stöd gärna bloggen via Patreon och följ mig på Instagram och Twitter.