Arrangörerna på Monday Bar drog igång redan 1992 och har mängder med fester i bagaget, både på land och till sjöss där de gjort sig kända för sina populära klubbkryssningar. Faktum är att de i skrivande stund är ute på Östersjön med sina femtiofjärde kryssning, Monday Bar Summer Cruise 2019.

I samband med pågående kryssning presenterades också nästa avgång vilket blir Monday Bar Winter Cruise, som går av stapeln den 10-11 januari 2020 ombord på Viking Cinderella. Och till denna kommande fest har arrangörerna ett ess i rockärmen.

Enligt information (bestående av bilden ovan) i Monday Bars officiella grupp på Facebook kommer nämligen ett av kryssningens dansgolv husera på färjans bildäck.

Mycket mer information än så finns inte i dagsläget, varken gällande vilka musikstilar som kommer att finnas representerade eller vilka dj’s som kommer att spela. Men håll koll på Monday Bar och denna blogg framöver.

Uppskattar du detta innehåll? Stöd gärna bloggen med en donation via Swish till 0704189437 eller via Patreon. Följ mig även FacebookInstagram och/eller Twitter.