Vi lever i underliga tider, på många sätt. För drygt fem år sedan, under sommaren 2015, skrev jag mina första rader om huvudstadens klubbliv på Allt om Stockholm. I början handlade det mest om blogg-inlägg men det övergick sedan i mer traditionell journalistisk rapportering om stans nattklubbar, festivaler, dj-profiler, nöjestrender och mycket annat.

Nu är den eran tyvärr slut. Allt om Stockholm ägdes fram tills nyligen av lokaltidningen Mitt i. Nu har hela Mitt i köpts upp av konkurrenten Direktpress som (iaf för tillfället) har valt att inte driva Allt om Stockholm vidare. Det är självklart väldigt tråkigt men kanske inte helt förvånande med tanke på pandemin och läget i stans nöjesvärld etc.

Hur som helst har jag nu vinkat hej då till Allt om Stockholm.

Jag är otroligt glad över att ha haft möjligheten att skriva och rapportera om det jag älskar mest, nämligen klubblivet. Jag är väldigt tacksam över att redaktionen satsade på mig och stans klubbscen, och jag upplever att Allt om Stockholm de senaste åren blev en snabb och tillförlitlig källa dit många vände sig för klubbnyheter och information om de senaste och största klubbhändelserna.

Och tack till dig som har läst det jag skrivit! Tillsammans har vi visat att det finns ett brett och stort intresse för huvudstadens klubbscen. Till exempel var det en klubb-artikel som blev den mest lästa nyheten på hela Allt om Stockholm under 2019, i tuff konkurrens med artiklar om konserter och restauranger. Kul!

Självklart hoppas vi att Allt om Stockholm återuppstår framöver. Vem vet.

Men vad ska jag göra nu?

Just nu ligger mitt fokus på Dansmusikpodden som jag gör gör tillsammans med min vän och kollega Özgür Can. Vi har haft en riktigt rolig start med många lyssnare och stort engagemang. Nyligen gjorde vi det också möjligt att supporta oss via Patreon, för att säkra projektets fortlevnad. Kolla in podden, och även Patreon om du har möjlighet.

Vidare har jag för avsikt att fortsätta rapportera om Stockholms klubbliv här på denna blogg, så håll ögonen öppna. Glöm inte heller att följa mig på Instagram och Facebook.

Det finns även lite andra projekt i idé-stadiet, men hör av dig om du har någon tanke om vad jag ska hitta på framöver. Kontaktuppgifter hittar du här.

Åter igen, tack för den här tiden Allt om Stockholm!