På bloggen Klubbliv skriver jag, Mats Wurnell, om klubbkulturen i Stockholm samt publicerar länkar till andra klubbrelaterade saker jag gör i andra kanaler och på andra plattformar. Bloggen grundades sommaren 2015 och var fram till augusti 2017 en del av sajten Allt om Stockholm. Idag bedrivs den dock i egen regi.

Jag har varit involverad i klubbsfären sedan slutet av 90-talet och har upplevt den elektroniska musikens resa från marginaliserad subkultur till att idag vara en självklar del av livet för många människor.

Jag är utbildad vid Poppius journalistskola och har skrivit för publikationer som Allt om Stockholm, Nöjesguiden, VICE, ETC, Rodeo, Metro, Mitt i och många fler. Redan i början av 2000-talet skrev jag om klubbmusik på hobbynivå, men sedan 2012 har det varit en del av mitt yrkesliv, även om många projekt är rent ideella.

Idag driver jag som sagt den här bloggen samt är en av personerna bakom Dansmusikpodden. Tidigare har jag, utöver att skriva för ovan nämnda publikationer, varit skribent och chefredaktör för webbsatsningen HNGR, musikrecensent på bloggen House Music With Love och redaktör för Stockholmsbaserade Keyflow Magazine. Jag har även varit återkommande gäst och panelmedlem i många av Sveriges Radios program och kanaler samt tagit plats som jurymedlem för både musikpriset P3 Guld och den globala dj-tävlingen Burn Residency.

Jag har även aktivt arbetat för att lyfta fram klubblivet i Sverige i allmänhet och Stockholm i synnerhet. Detta har jag gjort i projekt tillsammans med bland andra Visit Stockholm. Jag har även arbetat tillsammans med Kulturförvaltningen i Stockholm samt frekvent blivit intervjuad om klubbkulturen av både forskare och studenter. Jag har även skrivit debattartiklar om klubbrelaterade ämnen i bland annat Aftonbladet och Expressen. Samt mycket annat.

Kontakta mig på mats wurnell@gmail.com eller 0704-18 94 37.