Fredagen den 4 maj är det premiär för den nya barklubben City Lights som kommer att husera på baren The Mirror vid Fridhemsplan. Bakom satsningen hittar vi klubbprofilen Kenneth Kenuna och barchefen Fredric Spjut som har ett förflutet på Musikaliska gård och F12.

– Vi har känt ett behov av en social klubb innan nattklubbarna och helgens stora fester tar vid. City Lights kommer vara en mötesplats för människor som vill sprida kärlek och glädje samt lyssna på deep house, tung house, nu disco, kärleksfull techno och electro, säger Kenneth Kenuna.

Kenneth Kenuna betonar dock att det inte handlar om en dansklubb utan om barhäng med hemmafestkänsla och ”good vibe people”.

– Vi vill erbjuda bra mingel, skönt soffhäng samt grymma drinkar, cocktails och god öl i en mysig och riktigt snygg barmiljö. Musiken är viktig men volymen kommer inte att dränka möjligheterna till intressanta samtal och möten mellan människor, säger han.

City Lights kommer att arrangeras varje fredag. Lördagarna kommer att gå under ett annat namn och ha ett annat musikaliskt fokus. Ytterligare satsningar kommer dessutom att följa framöver.

– Vi kommer sjösätta flera nya koncept i höst på olika dagar och i juni har vi vår uteservering klar, säger Kenneth Kenuna.

Se fler bilder från baren The Mirror nedan.

Obs! Stöd gärna bloggen via Patreon och följ mig på Instagram och Twitter.