För en tid sedan blev det klart att klubbprofilen Martin ”Miss Inga” Johansson lämnar rollen som boss på Club Backdoor för att istället bli kreativ- och konstnärlig ledare för storsatsande hotellet Royal Park i Hagaparken.

– Det känns förbaskat skoj, men samtidigt lite skrämmande förstås. Jag trodde dock att omställningen att börja astidigt på morgonen skulle vara mer påfrestande men nu är jag på jobbet tidigare än de flesta. Pigg som en mört typ, säger Martin Johansson.

På klubbsidan låter han meddela att det kommer att hända mycket roligt.

– Vi ska vara väldigt inkludernade. Både när det kommer till gratis event och rena konserter, men även när det kommer till olika musikstilar och genrer på klubbsidan. Jag vill återkomma med namnen vi bokat, men jag är i samtal med olika arrangörer och dj:s av dignitet.

Festerna kommer bland annat att arrangeras i en lyxig lada.

– Jag kan knappt bärga mig för att visa upp ”arenan” som är en extremt lyxig omgjort lada med all tänkbar teknik, säger Martin ”Miss Inga” Johansson.

Håll ögonen på denna blogg för mer information från Royal Park, och även för mer info om vad som händer på Club Backdoor framöver.