Jeremy Olanders spelningar på hemmaplan i Stockholm börjar bli en modern tradition. Efter föregående års slutsålda spelningar på platser som Skyddsrummet, Kägelbanan och Nobelberget, samt sommarens mycket välbesökta open air på Långholmen, är det nu dags igen. Den 3 februari 2018 intar nämligen Jeremy Olander, tillsammans med sin etikett Vivrant, klubblokalen Kraken vid Slakthusområdet.

– Kraken är en avskalad, rå lokal med hög potential. Samtidigt ett ställe med tydliga utmaningar som yttrar sig vid utsålda evenemang när trycket är högt. Det har lett till en salig blandning av riktigt bra och väldigt dåliga arrangemang. Vi vet att vi med vår starka grundidé, gästfokus och fantastiska team kommer kunna få ut maximalt av lokalen och göra upplevelsen lika bra som den har varit på de tidigare Vivrant-evenemangen. Det gäller insläpp, ljud, bar, garderob, toaletter, lineup, bemötande, säkerhet och produktion, säger Alex Drewniak som är Jeremy Olanders manager och arrangör av festen.

Jeremy Olander kommer även att få sällskap av fyra internationella akter. I skrivande stund är det klart att en av dessa är André Hommen från Tyskland. Hommen debuterar på Vivrant med en egen EP i december och är känd för släpp på Dennis Ferrers Objektivity och Steve Bugs Poker Flat. Han har vidare remixat Fritz Kalkbrenner och Tensnake samt turnerat med bland andra Solomun, Adam Port och Ame. Den fullständiga lineupen tillkännages inom de kommande veckorna.

Sedan Jeremy Olander startade sin etikett Vivrant har han gått från klarhet till klarhet. Den senaste tiden har han bland annat blivit resident på klubben Sound i Los Angeles, släppt musik på John Digweeds Bedrock, Coyus Suara och Anjunadeep samt spelat sida-vid-sida med Sasha & John Digweed, Art Department och Dubfire på Resistance Ibiza.

Obs! Stöd gärna bloggen via Patreon och följ mig på Instagram och Twitter.