I januari nästa år är det 20 år sedan klubbprofilen Mattias Hedlund startade den numera klassiska satsningen Grodan Cocktail Club i den intima källaren på restaurang Grodan.

Klubben, som ångade på mellan 2000 och 2006, huserade mängder av lokala och internationella dj-stjärnor och lockade en extremt festglad publik. Bland de som spelade på klubben hittar vi namn som Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Magda, Eric Prydz, La Fleur, Swedish House Mafia-killarna och många många fler.

Nu bjuds det in till jubileumsfest. Datumet är satt till den 11 januari 2020 och så här skriver Mattias Hedlund i Facebook-evenemanget:

”Vi har skickat inbjudningar till 20 artister som var med och formade Cocktail Club de 6,5 år klubben var öppet. Vilka som tackar ja får tiden utvisa men vi kommer inte gå ut med denna lineup utan det kommer bli en överraskning till er som kommer. Dock så har vi svårt att tänka oss att någon kommer bli besviken. Lokalen vi kommer göra detta i kommer vi gå ut med inom kort men det är limiterad kapacitet precis som Cocktail Club var då det var öppet.”

Biljetterna släpps söndagen den 20 oktober klockan 14.00.

Nedan hittar du några bilder från Cocktail Club, tagna av Henrik Löwenhamn.