Lördag 1 juni är det premiär för ett nytt koncept med dagsfester på Hötorgsterrassen, mitt i city. Det är klubbarrangörerna på Tillsammans och 80’s/90’s som under namnet Saturdazed – Skyscraper Edition bjuder in till ett flertal stora open air-evenemang nu i sommar. Kapaciteten är hela 1500 gäster.

– På det ena dansgolvet blir det ”proper house”, och på det andra drömsk nostalgi från 80- och 90-talet med tonvikt på elektroniskt.  Dessutom har vi tre barer, street food från världens alla hörn, gott om utrymme för chill samt aktiviteter som till exempel boule, säger Kenneth Kenuna på Tillsammans.

Festerna pågår 14-22, med fri entré fram till 18 och därefter 100 kronor. Värt att notera är att evenemangen är öppna för alla oavsett ålder, men ej myndiga personer behöver målsmans sällskap.

– Klubben kommer att fungera som en social klubb där alla med ett glatt öppet sinne är välkomna, säger Leif Wademark som står bakom klubbarna 80’s och 90’s.

Kolla in Facebook-evenemanget för mer information, lineups etc.

Uppskattar du detta innehåll? Stöd gärna bloggen med en donation via Swish till 0704189437 eller via Patreon. Följ mig även på FacebookInstagram och/eller Twitter.