I våras gjorde den legendariska klubben Raw Fusion, som grundades 1996 av Mad Mats, Claes Bodén, Jonas Lönnå och Andres Lokko, comeback med en dagsfest på Kägelbanan. Under namnet Sunday Social bjöd man upp till en dansant klubbupplevelse med fokus på musik och gemenskap.

Nu på söndag, den 1 oktober, är Raw Fusion åter igen tillbaka med en ny episod av samma koncept, men denna gång i samarbete med klubben Lighthouse. I Kägelbanans dj-bås får alltså Raw Fusions Mad Mats och Tooli sällskap av Julian Wareing, Rickard Wihlmer och Farsta Kalle från Lighthouse. Enligt arrangörerna kommer det, precis som förra gången, att bli ”rött, mörkt och lätt dekadent”.

Så här beskriver de sitt koncept:
Det är alltid rätt tid att öppna upp för en klubbmentalitet där fokus främst hamnar på musiken i dansmusik. Det tillsammans med atmosfären, stämningen och gemenskapen spelar alla en viktig del i att skapa en plattform där vi kan vara vi, om än bara för en kväll. Vi tänker att vi ska försöka utmana både oss och våra besökare att korsa gränserna med ”musiken du inte visste du gillade”. Musik är glädje och dans förenar! Inga trendfaktorer, ingen fixerad tidsera, vi spelar bra låtar i rätt ordning.

Obs! Stöd gärna bloggen via Patreon och/eller följ mig på Instagram och Twitter.